Direktlänk till inlägg 8 november 2010

Inspector General av FED erkanner att de inte kontrollerar FED

Av Sunda Pengar - 8 november 2010 11:03


  (På bild, Elizabeth Coleman)


Hyffsat spektakulärt klipp där det är gapande uppenbart att de amerikanska myndigheter som är satt att utreda oberoende instutitioner inte gör det i det amerikanska rullande dörr systemet mellan kritisk gransking och topp jobb.


http://www.dailymotion.com/video/x9x...volatilis_news


Det känns väldigt lätt att göra paraleller till SEC (securities exchange comission) och deras högst tydliga ovilja att utreda Madoff tills det inte gick att ignorera längre.


Frågan blir då om vi i Sverige har like tandlös eftersyn av vår oberoende centralbank eller om de nu undersöker deras förehavanden på ett korrekt sätt.


Väl värt att se hursomhellst.

 
ANNONS
 
Josef Boberg

Josef Boberg

10 november 2010 10:25

DEN SLUTLIGA LÖSNINGEN AV PYRAMIDMAKTHAVERI-ELÄNDET ?

http://josefboberg.wordpress.com

 
Josef Boberg

Josef Boberg

10 november 2010 10:27

Tryck på min URL i denna kommentar - så kommer lösningen upp, tror jag...

http://josefboberg.wordpress.com/2009/05/13/regist

 
lan.leankredit001@gmail.com

lan.leankredit001@gmail.com

20 november 2015 14:03

allvarlig vägtull lån erbjuda

God kväll sir om du är en ärlig och seriös person, kommer du att njuta mitt erbjudande.
Som sagt, jag informera er om att jag ger ut lån från 10 000-2500000 Kr, så tala om för mig hur mycket du vill låna och hur många år du vill göra lånet.
Hjärt
E-post: lan.leankredit001@gmail.com

http://www.thomas-finance.jimdo.com

 
Ingen bild

Angel Delcourt

27 februari 2016 18:01

lån erbjudande för särskilda.

Hej, letar du efter ett legitimt lån? Trött på att leta efter lån och inteckningar? Har du fått avslag av din bank? Behöver du ett lån för att rensa dina skulder / räkningar? Då din ekonomiska trauma är över, vi erbjuder lån 5.000 Kr Min. 6.000.000 Kr med 3% ränta. Vi är certifierade och pålitlig. Vi kan hjälpa dig med ekonomiskt stöd. Om du är intresserad får tillbaka till oss via e-post: angel.delcourt01@gmail.com

 
företag och personligt lån

företag och personligt lån

27 juni 2016 19:41

Är du i behov av en verklig, säker, snabb lån utan säkerhet? du behöver personliga lån? lån för projekt eller för investeringar? vi erbjuda effektiva och pålitliga tjänster. detta är rätt plats. skicka din förfrågan nu. Min e-postadress: r.rinatranscorp@gmail.com

http://transglobe.widezone.net

 
Ingen bild

Benson yuri

1 juli 2016 20:23

Behöver du ett lån ??? Vårt företagsnamn är Zion lån företag, vi ger ut lån till intresserade kunder som söker för lån för att förbättra deras liv, kan vi hjälpa dig med något belopp av lån. Minsta belopp vi lånar är $ 5000. Maximalt belopp vi lånar är $ 20 miljoner dollar. Den årliga räntan är 3%. För att få mer information, e-post: zionfinance01@gmail.com

 
​http://dissertationwriting.services/

​http://dissertationwriting.services/

27 juli 2016 14:31

Hah, I like facial expression of the woman in a right corner. I guess, she might not like this meeting.

http://dissertationwriting.services

 
Ingen bild

sanelli.pietro@gmail.com

28 oktober 2016 20:35

Den föreslagna lån och investeringar.

Du behöver hjälp för inköp av en lägenhet, ett hus, en bil, utbildning för barn, för att säkerställa en god festlig tid med din familj eller för förverkligandet av ett projekt som ligger nära ditt hjärta. Så, om du är intresserad eller om du har en person eller familj som är i behov av det, du kan gå för att få mer information om det förslag om ett lån. Vänligen få kontakt med honom genom hans e-Post: sanelli.pietro@gmail.com

 
samlia packam

samlia packam

16 november 2016 12:40

Jag är fru samlia packam från Sverige.

Jag vill säga ett stort tack Sergey Shikunov Finance som hjälper mig att få ett lån för att klara alla mina skulder. med detta har jag att övertyga om att ingen mater antalet bedragare på nätet, finns det fortfarande en legit och bekräfta lån långivare på nätet.

Vänligen om du är i behov av ekonomisk hjälp vänligen vänligen besök dem via e-post: shikunov89@list.ru

Detta är vad jag lovar att göra, om jag får lånet från dem, så jag bara uppfylla mitt löfte. Jag vill få mer kunden till dem.

http://https://sergeyshikunovfinance.wordpress.com

 
Ingen bild

nicole

29 november 2016 21:09

Hej Mr / Ms
Vi är en fransk investerargrupp
Vi har en viktig huvudstad. Vi ger ett viktigt lån mellan synnerhet. Vi ger ut lån från: € 3000 till € 50 miljoner euro under .Så vi bryr oss om pengar för din
begära och ge dig tillfredsställelse.
  om du är intresserad kontakta oss på följande e-postadress: nicoleDouel@outlook.com
OBS: du kom i besittning av lånet i 48 H

 
Ingen bild

Simona Puddu

13 december 2016 11:24


Detta vittnesbörd är sant lån. Jag är en kvinna med 2 barn. Sen döden av min man fann jag mig själv i trubbel. Och jag har avvisats av banker. Jag läste ett vittnesbörd om lån, som talade för en ärlig och seriös man som min hjälp för ett lån på 650.000,00 Kr. Så jag bestämde mig att dela detta tillfälle att här du som inte har förmån för bankerna är e-post: muscolinogiovanni61@gmail.com

 
Ingen bild

1,00

30 december 2016 09:36

Hallå
Jag gör lån erbjudanden till alla människor med god karaktär med ett jobb och kunna betala mig mina pengar; mitt intresse är 3% överkomligt för alla. Några är på jakt efter ekonomiskt stöd men ändå inte kan hitta lösningar eller ibland faller på dåligt ärliga människor nästan vad som helst för att få pengar för att bli rik. Jag ser att detta är fel och mycket orättvist. Jag kallar inte mig men de som kontaktat mig förstod min uppriktighet i mina lån erbjudanden. Vänligen kontakta mig för mer intelligens på mina villkor prêt.Merci post:
inte allvarligt refräng personen
E-post: mariesandriaille@outlook.fr
E-post: mariesandriaille@outlook.fr

                              BRA PROSIT ???

 
Ingen bild

Ocean Finance och inteckningar Limited

Måndag 30 jan 23:24

behöver du ett lån? Om ja! Kontakta Ocean Finance och inteckningar Limited ® för små och stora lån belopp. Vi ger ut lån på 2% ränta. Kontakta oss idag via e-post: oceanlimiteds@gmail.com .Vi ger också ut från. £ 5000 pund till 100 miljoner pund för privatpersoner och företag, är kredit öppen för alla oavsett nationalitet.

 
Ingen bild

Jamie Freeman

Tisdag 14 feb 04:38

Är du på jakt efter en äkta lån ?? Behöver du ett lån av något slag och av någon anledning ?? Är du ute efter att köpa ett nytt hem? Söker företags kapital ?? Vi är äntligen här för att hjälpa så vi erbjuda tillförlitliga lån på bara 2% ränta. Berörda låntagarna är att kontakta oss på (Freemanloanfinance@gmail.com), Freemanfinance.webs.com och få det lån idag.

Tack.
jamie Freeman
E-post: Freemanloanfinance@gmail.com, Freemanloans@hotmail.com
Webbplats: www.freemanfinance.webs.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sunda Pengar - 8 december 2010 08:24


  Tidigare har det ofta rapporterats om hur olika forslag har pressats genom kongressen i USA for att få FED att lämna uppgifter på de utländska instutitioner som har ”fått” pengar av FED under finanskrisen för att hålla uppe värdet...

Av Sunda Pengar - 14 december 2009 10:55


  Kritiken från det Isländska folket har varit så tunga och lokal media så pass uppmärksam att IMF har känt sig tvungna att skriva ett öppet brev till ”open civil meetings” vilket består av flera medborgarrättsliga grupperi...

Av Sunda Pengar - 10 december 2009 06:28


  Don Blankenship, en av många hatad man för att öppet kritisera de vetenskapliga undersökningarna om klimateffekterna och koldioxid här i en intressant intervju. Intervjun gäller i största del Global Warming men blir riktigt intressant en...

Av Sunda Pengar - 9 december 2009 06:03

  Version:1.0 StartHTML:0000000105 EndHTML:0000005714 StartFragment:0000002291 EndFragment:0000005678 Fed ligger under hårt tryck från flera håll. Ron Paul driver fortsatt korståg för att göra en oberoende revision av FED som har...

Av Sunda Pengar - 7 december 2009 08:24


  IMF har länge varit ett känsligt ämne bland ekonomer och banken har tidigare mycket tveksamma policybeslut bakom sig men drar samtidigt med sig auran av att vara ”räddaren i nöden” för länder i en dålig fiskal situation. Deba...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Fractional Reserve Banking med Blogkeen
Följ Fractional Reserve Banking med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se